Nwna header
14:50 - 18/03/2012

INSTA SHOTS

Att flyga är verkligen något bland det bästa jag vet. När jag bestämmer mig för att flyga iväg brukar jag planera ca 50% och sedan ta resten som det kommer. Det blir roligast så. Här var destinationen, ännu en gång, Paris. Då träffade jag på en gammal bekant på flygplatsen vilket ledde till att vi tog det traditionella flygplatsglaset tillsammans, som i sin tur ledde till att vi delade på en flaska på planet och landade i Baguettelands huvudstad fulla av rödvin. Första dagen av tredje comebacken var knappast illa; vi promenerade länge runt i Bastille, åt escargot (låter lite bättre än sniglar), fortsatte vinandet, styrde upp möte med mycket intressanta, parisiska regissörer och diskuterade kommande skräckfilmer i Marais, mitt favoritkvarter.

Leave a comment

Hillevi- 2012/03/22 at 14:00
Tack för din blogg!
Lejla- 2012/03/20 at 15:52
vart kan man beställa hem dom gucci-solglasögonen? Och vart köpte du dom andra du brukar ha på vissa gamla bilder?
NEW POST: BY FUNDA - HAWAII SHORTS
VIEW POSTS - VIEW PROFILE