Nwna header
09:03 - 21/03/2012

MINI TOUR DE FRANCE

Random bilder från P’s arkiv.. Vi körde vår egna mini-version av Tour de France och roadtripade. Utöver Poitiers och Paris som jag är helt kär i, tycker jag även väldigt mycket om La Rochelle. En sjukt mysig hamnstad som bjuder på magisk arkitektur, god mat och live erotik i parken. I alla fall när vi skulle sitta där och äta vår lunch, hehe.


Taket och lilla antika hålan Poitiers för evigt i mitt hjärta.LR
“Åh kolla vad vackra bakelser! Och eclairs!!” “Nej, inte igen Nowna..” “Men, det skadar ju inte att bara gå in och titta.” Resultat: se bilden ovan. “Ja ja, Marie Antoinette åt också fina bakelser och drack vin varje dag.” Upptäcktsfärd.Bus

Leave a comment

Anonymous- 2012/03/23 at 08:19
vad häftigt torn eller vad är det för något? :) och tänkte säga.. sluta ha på dig solglasögon hela tiden.. man vill ju se dina fina ögon också. och sen fråga om det finns någon affär i sverige som säljer eleven paris kläder? :)
NEW POST: Hilda Sandström - L
VIEW POSTS - VIEW PROFILE